SHOP

Craft 1 CLUB TEE UNISEX
29. september 2021
,ZERV MASTER+ 3-pak bolde
4. oktober 2021

.ZERV INFERNO CLASSIC

DKK 599,00

Varenummer (SKU): Inferno-1

Super populært og manøvredygtigt bat fra ZERV – Her i et super cool design i sort med sølv detaljer.

Du får her et padel bat der er anvendt af mange nye padel spillere og er et super godt bat til dig der skal igang med padel eller e en erfaren spiller, der søger et padel bat der giver en god kontol over bolden, på padel banen.

ZERV Inferno Padel Classic – Padel bat til en skarp pris! 

Mange padel spillere foretrækker den runde hovedform på deres padel bat som du også finder i dette bat fra ZERV. Den runde hovedform giver dig som udgangspunkt mere kontrol over dine skud da sweetspottet er forstørret.

Padeltennis battet er fremstillet i glasfiber. Du får Glass Fiber Frame’ som er et mere fleksibelt materiale som gør battet nemt at spille med og er mere skånsomt mod skulder og albue, det samme gør sig gældende for overfladen som er fremstillet med ‘Pro 3K Glass Fiber

Padel battet kommer med en høj / hovedtung balance som bidrager med ekstra power i dit slag. I kernen af dette padel bat får du ‘EVA Core Foam‘ som er en forholdsvis fleksibel kerne der giver en god fjedring af bolden og igen bidrager med power i dine slag.

ZERV padel bat – Value For Money 

Med et padel bat fra ZERV er du sikret en god kvalitet til en skarp pris. Battet er udviklet og designet i Danmark og der er lagt fokus på at skabe et “value for money” produkt som henvender sig til en bred vifte af spillere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “.ZERV INFERNO CLASSIC”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *